Vesele počitnice

POČITNIŠKI PROGRAMI 2017 - KAKO JE BILO

"ŠPORTNO GIBALNI TABOR GIBALKO"
Letošnje poletje sva z Davorinom Zalokarjem združila moči in pripravila pester in zanimiv športno-gibalni tabor GIBALKO 2017. Nastanjeni smo bili na ranču Mrcina, ki nam je nudil odlično izhodišče za različne aktivnosti v naravi. Spoznali smo konje, streljali z lokom, kolesarili, razvijali orientacijske veščine, plezali, čolnarili, se popeljali z ladjico po jezeru, odšli z gondolo na Vogel in se pri Lačnem Polhu okrepčali...
Če si nas zamudil/a, te vabimo v našo družbo zopet prihodnje leto! :) 


VEŠ, KDO JE GIBALKO? Na kratko ga vam bova predstavila, če pa ga želite spoznati v celoti se pripravite in ga obiščiti v živo prihodnje poletje.
Nekoč, dolgo je tega, je živel pol pravljični in pol resnični lik Gibalko. Bil je zelo majhen, neroden in hitro se je utrudil, zato se nihče ni želel igrati in družiti  z njim. Bil je zelo nesrečen in osamljen. Globoko v sebi pa je hrepenel po stvareh, ki so mu bile nedosegljive.
Nekega lepega jutra, ko je v gozdu nabiral gozdne sadeže, pa je po naključju našel majhen svitek, na katerem je bila orisana pot do pravljičnega kraja, kjer naj bi vsakdo lahko postal odločen, vztrajen, pogumen, močan in srečen. Ta kraj se je skrival za devetimi gorami pri zadnjem jezeru.
Gibalko je globoko v srcu začutil močno željo in potrebo za odhod na pot v ta čarobni kraj. Gibalkota je bilo zelo strah, a se je kljub temu podal na pot, da najde ta kraj in si pridobi dobrih veščin in lastnosti.
Se nadaljuje...


Kako je vse skupaj izgledalo, pa si lahko ogledate TUKAJ>>>


POČITNIŠKI PROGRAMI 2018

GIBALKO nas bo ponovno obiskal v poletnih počitnicah 2018 in z nami delil izkušnje in nova doživetja. Glejte, da ga ne zamudite, zato se pravočasno prijavite!
TERMIN: julij in avgust 2018 (točen datum bo znan v kratkem)
ZA KOGA? En termin bo otroški tabor GIBALKO za otroke stare od 6 do 10 let, drugi pa mladinski tabor GIBALKO za otroke stare od 10 do 14 let.
Sedaj pa pridno v šolske klopi, da bo poletje prej tu;)

gibalko

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Prijavi se na novice tukaj ->


PAGON ŠPORT, Matej Pagon s.p. - Agencija za šport in prosti čas

NASLOV:
Ljubno 127
4244 PODNART
Slovenija
KONTAKT:
+386 41 767 282
info@pagonsport.si

PODATKI: 
Matična številka: 3603903000
ID. št. za DDV: SI78136610
TRR pri BANKI KOPER:
SI56 1010 0005 3476 483
Sem zavezanec za DDV

Se vam zdimo zanimivi?

Je naša ponudba pritegnila vaše zanimanje?

Povprašajte nas