Zakaj nordijska hoja?

KER BOSTE V KRAJŠEM ČASU VADBE NAREDILI VEČ ZA SVOJE TELO!

Hoja predstavlja človeku osnovno gibanje, da je sploh lahko mobilen. Dandanes človek zanemarja pomen vsakodnevne hoje na svežem zraku in v naravnem okolju. Nordijska hoja je nadgradnja običajne hoje, saj nam palice omogočajo intenzivnejše gibanje. Po zaslugi palic in s primerno in pravilno tehniko aktiviramo več kot 90 % mišic v telesu, tako da lahko govorimo o celostnem vplivu vadbe na naše telo. Termin "nordijska" izhaja iz Skandinavije, kjer so hojo s palicami tudi razvili in izpopolnili. Danes je nordijska hoja ena najmnožičnejših oblik rekreacije za vsa starostna obdobja. 

Za nordijsko hojo ne potrebujemo posebne opreme. Športna oblačila glede na letni čas, primerna obutev z nedrsečim podplatom in palice za nordijsko hojo, ki nam omogočajo pravilno in predvsem aktivno in učinkovito delo z rokami.

Preden si kupite svoje palice, vam priporočamo, da palice brezplačno preizkusite na naši točki in izveste tudi vse potrebne informacije o opremi, tečajih...

Nordijska hoja ni modna muha, ampak je učinkovita rekreacija za celotno telo. S primernimi palicami in pravilno tehniko postane hoja hitra in učinkovita.

Za vas bomo poskrbeli licencirani učitelji nordijske hoje ZUTS (Zveze trenerjev in učiteljev smučanja Slovenije).

NORDIJSKA_HOJA_800x600

Tečaji in vadba

TEČAJI NORDIJSKE HOJE

Začetni tečaji z učitelji nordijske hoje.

VZEMITE SI NEKAJ ČASA ZASE IN SE RAZGIBAJTE NA SVEŽEM ZRAKU IN PREKRASNEM POGLEDU NA JULIJCE IN KARAVANKE... Zakaj bi iskali bližnjice drugod, mi vas hitro, zanesljivo in profesionalno pripeljemo do znanja in pravilne uporabe palic za nordijsko hojo...

nordijska_hoja_iMailer

Tečaj traja 5 ur in vključuje:

- uvod v nordijsko hojo,
- kakšno opremo potrebujemo za vadbo,
- praktično delo in učenje praktičnih elementov,
- video analiza,
- zaključek tečaja.

CENA: za občane občine Radovljica znaša cena z DDV 35 €, za ostale 45 €.
V ceno tečaja je vključena tudi izposoja palic. Na prvo uro pridite v primerni športni opremi (športna obutev in oblačila, rezervna oblačila, pijača in palice za nordijsko hojo - če jih imate...)

TERMINI ZA SKUPINE - po dogovoru
TERMINI ZA INDIVIDUALNE TEČAJE - po dogovoru
Vsi tečaji se izvajajo na naši lokaciji v Ljubnem na Gorenjskem. Najdete nas ob avtocesti, če greste po stari cesti KRANJ - RADOVLJICA. (15. minut iz Kranja in 40. minut iz Ljubljane) 
Za izvedbo tečaja v skupini je potrebnih vsaj 6 prijavljenih udeležencev. V primeru manjšega števila prijavljenih se za izvedbo dogovorimo individualno.  

banner_pagonsport_700x170 27

Veseli bomo vašega obiska.

Prijavi se na novice tukaj ->

PAGON ŠPORT, Matej Pagon s.p. - Agencija za šport in prosti čas

NASLOV:
Ljubno 127
4244 PODNART
Slovenija
KONTAKT:
+386 41 767 282
info@pagonsport.si

PODATKI: 
Matična številka: 3603903000
ID. št. za DDV: SI78136610
TRR pri INTESA SANPAOLO BANKI:
SI56 1010 0005 3476 483
Sem zavezanec za DDV

Se vam zdimo zanimivi?

Je naša ponudba pritegnila vaše zanimanje?

Povprašajte nas